Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia mercat ambulant Collbato

Collbató i altres mercats ambulants es preparen per a l’ampliació a partir de la setmana vinent

Per 24 de maig de 2020 a les 13:00 0 1608 Visites

De moment només hi ha parades de fruita i verdura i amb control d’accés i aforament

Collbató ha estat un dels últims mercats ambulants a tornar a donar servei. Aquest és el segon diumenge al matí que ha obert després que fa unes setmanes ho fessin els altres mercats de la zona.  

Ho fan només amb producte de fruita i verdura tal com marca la normativa, en un espai acotat i amb control d’aforament. En el cas de Collbató se celebra els diumenges i és un dels més concorreguts. Ara, concentrat amb 7 parades a la part de dalt del passeig Mansuet.

L’accés es fa amb mascareta i guants, té una entrada i una sortida diferenciada i senyalitzacions amb tanques i cintes per garantir la seguretat. Els clients són veïns del poble i l’Ajuntament controla l’accés i l’aforament, recorda les mesures de prevenció que s’han de prendre i estudia l’ampliació per a totes les parades d’alimentació.

Tothom és molt respectuós amb les normes i les noves mesures de seguretat. Diumenge passat a mig matí van venir els Mossos i van felicitar l’organització”, segons informen fonts municipals.

La previsió és que la setmana vinent s’ampliï amb més parades de menjar i la següent, si tot evoluciona favorablement, s’ampliaria més en una altra ubicació.

Fotografia: Una imatge del mercat ambulant de Collbató, aquest diumenge al matí [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: