Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
La Bustia eleccions municipals candidats Martorell 2019

Comença la campanya electoral de les municipals a Martorell

Per 10 de maig de 2019 a les 14:17 0 1204 Visites

La Bústia ha reunit els 7 candidats a l’alcaldia de Martorell en una fotografia conjunta

A la imatge, d’esquerra a dreta, Juanjo Pérez (Cs), Vicente Casal (PP), Xavi Sáez (Movem), l’alcalde Xavier Fonollosa (Junts), Lluís Tomàs (PSC), Víctor de León (ERC) i Oriol Bosch (Som Podem).

Dos candidats es presenten per segona vegada, Xavier Fonollosa per Junts per Martorell, i Lluís Tomàs, pel PSC. La resta de caps de llista s’estrenen al capdavant.

Els reptes i les incògnites de les eleccions a Martorell seran si els resultats faran que Junts guanyi amb una majoria suficient o recuperi la majoria absoluta del 2011. En tot cas, revalidar l’alcaldia.

Si el PSC, Movem i ERC poden millorar els resultats que ja van aconseguir el 2015 i es puguin plantejar un pacte de govern si sumen.

Si el PP i Som Podem consoliden el regidor i poden participar dels pactes; o quin resultat tindrà l’entrada en escena a la política martorellenca de Ciutadans, que es presenta després de 12 anys de no fer-ho.

I tot plegat, com afectaran les eleccions generals i la situació política i social del moment pel 26 de maig.

Actualment, l’equip de govern està format per Junts i ERC. Junts té 8 regidors, PSC 4, Movem 4, ERC 3, PP 1 i Som 1. Les llistes es van publicar fa unes setmanes.

Inici de campanya

Junts per Martorell, a l’acte d’inici de campanya a l’Enrajolada i el lema ‘Més Martorell’.

 

El candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya de Martorell, amb l’enganxada de cartells i el lema ‘El Martorell que vols’.

 

El candidat de Movem Martorell, amb l’enganxada de cartells i el lema ‘Ho tenim clar #HiHaAlternativa’.

 

El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya de Martorell, amb l’enganxada de cartells i el lema ‘Fem Martorell, Fem república’.

 

El candidat amb el número 2, Romà Ribot, del Partit Popular de Martorell, amb l’enganxada de cartells i el lema ‘Somos tu voz’.

 

Som Podem faran l’enganxada de cartells aquest divendres i el lema és ‘Amb tu ho farem possible’.

 

Ciutadans van fer l’enganxada de cartells però no van fer fotografies i el lema de campanya és ‘Martorell, una ciudad para todos’.

 

Debat electoral a Ràdio Martorell

Ràdio Martorell (91.2 FM) organitza el debat electoral amb els caps de llista el dimecres, 22 de maig a les 18h a la sala de plens. L’emissió serà en directe, i es repetirà el divendres 24 a les 11h.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: