Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
la bustia mossos22

Delicte per simular un delicte a Masquefa

Per 22 de juliol de 2019 a les 17:00 0 872 Visites

Els Mossos d’Esquadra detenen un home a Masquefa per denunciar falsament un robatori amb arma de foc

Mossos d’Esquadra d’Igualada van detenir aquest dijous un home de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Masquefa, com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte.

El passat 10 de juliol un home va presentar una denúncia a la comissaria d’Igualada per un robatori amb intimidació.

Segons la víctima, el mateix dia al matí quan va sortir de casa un home el va abordar al portal i el va intimidar amb una arma de foc. El va fer entrar a l’interior del seu pis i, mentre l’apuntava amb l’arma, li va demanar totes les joies que tenia.

Un cop les va tenir va fugir del lloc. Arran d’aquesta denúncia, agents de la Unitat d’Investigació d‘Igualada van iniciar una investigació per tal d’identificar i detenir l’autor dels fets.

Amb els primers indicis els agents van observar que hi havia detalls del relat del robatori que no encaixaven.

Després de diverses gestions els investigadors van esbrinar que les joies sostretes la víctima les havia venut dies abans en un establiment. Davant d’això els mossos van detenir la víctima com a presumpta autora d’un delicte de simulació de delicte.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan aquest el requereixi.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Masquefa, Successos