Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia felicitacio bon 2024

Des de La Bústia, molt bon 2024!

Per 1 de gener de 2024 a les 0:05 0 579 Visites

Agraïts per la confiança i els millors desitjos pel nou any a lectors, col·laboradors i anunciants

Amb la primera publicació de l’any de La Bústia donem la benvinguda al 2024 i la dediquem als lectors i anunciants. També als col·laboradors, des de veïns, entitats i artistes a comerços, empreses i institucions. Per fer una societat millor i una publicació més participativa.

Un any més, l’artista sesrovirenca Marta Arañó ens proporciona una fotografia de proximitat. La informació, l’artesania, el turisme i l‘activitat comercial local hi estan presents. La Bústia continuarà apostant per les iniciatives, l’emprenedoria i la participació de lectors i anunciants del territori.

Els millors desitjos per al nou any de bones notícies, il·lusió, felicitat i salut. També de pau. Moltes gràcies per la confiança i molt bon 2024!

Fotografia: L’edició especial de Nadal de La Bústia i figures artesanes de pessebre adquirides per Marta Arañó a la fira de Nadal de Sant Esteve. El xai és de barrina.art d’Hostalets de Pierola. L’artista està especialitzada en la tècnica de pintura amb vi i va fundar i dirigeix l’estudi ‘Tinta i Vi’ que és Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat i del Penedès.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: