Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Chanel i Pol a Saragossa 11 octubre 2023 3

Negrita de Gelida aposta pel Share Festival el 2024 amb Aitana, Lola Índigo, Maka, JC Reyes i l’olesana Chanel

Per 31 de desembre de 2023 a les 18:00 0 540 Visites

L’empresa de licors gelidenca portarà per segona vegada el nom del certamen musical que es trasllada al Parc del Fòrum de Barcelona

Aitana, Lola Índigo, Maka i JC Reyes són els caps de cartell de la sisena edició del ‘Share Festival Negrita’ que se celebrarà durant tres dies: el 7, 8 i 9 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona. Fins l’any passat s’havia organitzat a l’estadi Olímpic i a les últimes edicions al Poble Espanyol.

És un dels festivals que l’empresa de licors gelidenca Negrita organitza per Espanya. A aquests artistes se sumen l’olesana Chanel, Juan Magán, Ptazeta, Belén Aguilera, Julieta, Lia Kali, Queralt Lahoz, Mama Dousha, Trapella, Jim i d’altres del gènere urbà que es desvetllaran properament.

Les entrades estan disponibles des d’aquest dijous en prevenda i des del dissabte 30 de desembre a la venda general a la web del certamen.

La cita tornarà a apostar pel seu model sostenible, solidari i inclusiu. Es plantarà la quantitat d’arbres necessaris per compensar les emissions de diòxid de carboni derivades del festival i es donarà el 30% de les entrades a col·lectius desfavorits. En aquesta mateixa línia, també es traduirà en llenguatge de signes el primer concert de cada jornada.

Fotografia: Chanel Terrero i el ballarí de Collbató, Pol Soto, en una actuació pel Pilar a Saragossa l’11 d’octubre 2023 en el concert de ‘Los 40’ [@chanelterrero i @amazingpool_]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: