Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
Olesa - La Bustia - Mossos d'Esquadra

Desarticulat un grup criminal a Olesa

Per 25 de març de 2020 a les 12:00 0 2437 Visites

Els presumptes autors haurien comès robatoris amb força a domicilis i a l’interior de vehicles

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’11 de març passat tres homes, de nacionalitat xilena, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força a l’interior de domicilis i dos a l’interior de vehicles, a més, de partinença a grup criminal.

La investigació va iniciar-se el 13 de febrer a Olesa quan els agents policials van observar que circulava un vehicle de lloger en el qual hi viatjaven tres homes. Darrerament a Olesa s’havien produït diversos robatoris en domicilis.

Fruit de la investigació, els Mossos van comprovar que els individus tenien nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni a Catalunya. En l’escorcoll fet al pis d’un dels detinguts es van requisar una gran quantitat de joies i objectes de valor.

Se’ls acusa de robar en domicilis de Sant Cugat del Vallès, Granollers, Sant Feliu de Guíxols, Arenys de Mar i Malgrat de Mar. Un cop detinguts, el jutge en funcions va decretar l’ingrés a presó de tots ells. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Fotografia: Els objectes de valor que van requisar els agents en l’escorcoll [Mossos d’Esquadra]

 
Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: