Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia abocament Olesa 1

Detencions a Martorell, una intervenció en un bar de Sant Andreu, un abocament a Olesa i un arbre a punt de caure a Gelida, els últims successos

Per 21 de juny de 2024 a les 11:20 0 1272 Visites

Un home ha estat arrestat per amenaçar un altre amb un ganivet i un conductor ha estat detingut després d’evadir un control policial

Actuacions de la Policia Local de Martorell

A Martorell, dimecres a la nit un home va amenaçar un altre amb un ganivet per sostreure-li les seves pertinences. La Policia Local, després de tenir coneixement dels fets, ha identificat l’autor i ha iniciat la recerca pel municipi amb les dades obtingudes des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Finalment, les unitats de Seguretat Ciutadana l’han localitzat i l’han detingut. Una vegada formalitzades les diligències, s’ha fet el trasllat per la seva posada a disposició judicial.

També a Martorell, la setmana passada un vehicle va evadir un control policial i es va donar a la fugida. Els agents de la Policia Local van iniciar un seguiment del vehicle fins que el van poder aturar a Abrera. El conductor no havia obtingut mai permís de conduir i el vehicle no disposava d’assegurança obligatòria de responsabilitat civil. Per aquest motiu, es van instruir diligències al Jutjat i el conductor està sent investigat per un presumpte delicte contra la seguretat viària. El vehicle va quedar immobilitzat al dipòsit municipal.

 

Altres successos

Els Mossos d’Esquadra i la Unitat Canina de la Policia Local de Sant Andreu han fet una intervenció conjunta amb una entrada a un bar de la població aquest dijous 20 de juny a les 20.20h.

A Olesa, aquest dijous s’ha detectat un abocament provinent de la xarxa de clavegueram al camí del riu. Una escuma blanca ha ocupat bona part del camí.

A Gelida, també aquest dijous al matí, amb avís a les 12.03h, els Bombers han tallat un arbre que estava a punt de caure a la carretera C-243B.

Fotografies: Abocament a Olesa, arbre a punt de caure a Gelida i control de la Policia Local de Martorell [Aj / Bombers / Policia Local Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: