Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Olesa - La Bustia - detencio

Detenen un home a Olesa per un robatori amb força després d’una espectacular persecució

Per 14 de febrer de 2020 a les 7:00 0 995 Visites

Els agents de la Policia Local van detenir-lo al carrer Argelines enmig dels aplaudiments dels veïns de la zona

La Policia Local d’Olesa va detenir, ahir al vespre, un home per un presumpte delicte de robatori amb força en una casa habitada. La detenció es va produir en un habitatge del carrer Argelines després d’una espectacular persecució policial. L’actuació va rebre els aplaudiments dels veïns congregats a la zona.

El lladre va accedir a l’habitatge i va trobar-se una dona gran a l’interior, qui va enxampar-lo i va donar avís a la seva filla i al seu nét, que resideixen a la casa del costat. Tot seguit, el nét va perseguir l’home, a qui inicialment va atrapar en el tram final del carrer Argelines però el lladre va aconseguir fugir.

En la fugida, el detingut ha saltat al pati de la masia ubicada entre els carrers Argelines i Riera de Can Llimona i va poder accedir en una zona comunitària formada per cases aparellades. El lladre, que va estar a punt de ser enxampat per un veí, va anar saltant per diferents teulades de diferents cases del mateix carrer Argelines.

En aquesta fugida, els agents van alertar el lladre que podria prendre mal degut a l’alçada. El lladre va amagar-se en una de les teulades i finalment va ser enxampat en la part superior d’una de les cases.

La col·laboració ciutadana ha estat determinant per alertar als agents dels diferents moviments del lladre. Un cop detingut, la Policia Local ha recuperat els diners, les joies i el material electrònic que havia sostret de la casa. 

Segons els agents, l’home té tres ordres d’ingrés a presó i nombrosos antecedents per robatori.

Fotografia: Un vehicle de la Policia Local al lloc dels fets [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: