Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia rescat Gorra Marinera Collbato (4)

Dos rescats de muntanya, un accident entre un vehicle i una limusina i un acte vandàlic, els successos d’aquest cap de setmana

Per 13 de març de 2023 a les 18:43 0 1010 Visites

També ha cremat un contenidor a Castellví i ha caigut un pi i s’ha produït una fuita de gas a Martorell

Una dona de 50 anys ha patit una caiguda d’uns 15 metres mentre escalava a la Gorra Marinera, a Collbató, aquest diumenge 13 de març. Els Bombers han rebut l’avís a les 13.44h i s’han dirigit al lloc, on han visualitzat la persona ferida a les 14.10h. L’escaladora, que es trobava a peu pla, es queixava dels turmells i l’esquena. Els serveis d’emergència l’han tret del lloc amb un matalàs de buit i l’han traslladat amb helicòpter a l’Hospital de Bellvitge. En aquest servei s’ha activat un helicòpter amb efectius GRAE, una dotació terrestre i el SEM.

També aquest cap de setmana, el dissabte a les 20.57h, s’ha fet un altre rescat de muntanya a Esparreguera. A l’altura de Montserrat, una persona ha avisat als Bombers que ha caigut per un barranc d’uns 20 metres mentre feia senderisme. L’home, de 45 anys, es trobava en un lloc de difícil accés i, després d’ajudar-lo a sortir, ha estat traslladat a l’ambulància. A banda dels efectius GRAE dels Bombers, també ha participat en el servei una dotació del parc de Martorell.

Al terme municipal d’Esparreguera, aquest diumenge a les 00.59h s’ha produït un accident entre un cotxe i una limusina a la C-55, concretament al punt quilomètric 2, entre Abrera i Olesa. Un home de 48 anys ha estat ferit de poca gravetat. En el servei han treballat dues dotacions dels Bombers i el SEM.

A Castellví, el dissabte 11 de març a les 4.11h al carrer de l’Acer ha cremat un contenidor. Els Bombers s’han dirigit amb una dotació per extingir el foc.

A Martorell, el dia 9 a les 18.28h ha caigut un pi de grans dimensions que ha tallat el trànsit completament al carrer Marie Curie. El mateix dia s’ha produït una fuita de gas al carrer Sant Antoni Claret, 5. A causa d’una màquina retroexcavadora que feia obres a la via pública s’ha trencat una canonada. Tot i que s’ha desallotjat el Bar Los Amigos i el Bar MarraKesh per precaució, cap persona ha resultat afectada.

A Gelida, un acte vandàlic ha destrossat les lones d’una exposició de dones, aquest dissabte.

Fotografies: Rescat d’una dona a la Gorra Marinera i fuita de gas a Martorell [Bombers / Aj Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: