Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia xocolatada solidaria La Merce Martorell 1

L’escola La Mercè de Martorell recapta 850 euros per les víctimes dels terratrèmols

Per 13 de març de 2023 a les 17:00 0 354 Visites

A partir d’una xocolatada solidària a la sortida de classe de l’alumnat

L’Escola La Mercè de Martorell ha recaptat 850 euros a favor de les víctimes dels terratrèmols de Turquia, Síria i el Kurdistan. Ho ha fet a través d’una xocolatada solidària que s’ha celebrat el dijous 9 de març a la tarda a la sortida de classe. Els diners recaptats es donaran a la Creu Roja perquè els destini als projectes humanitaris que té endegats a la zona.

L’activitat ha aplegat alumnes, familiars i docents que han pogut degustar un got de xocolata fent un donatiu de 2 euros. Davant la gran afluència d’assistents, s’han instal·lat taules per servir la xocolata als dos edificis de l’escola i a la plaça de la Germana Sant Ramon.

El director del centre, Dani Moll, ha explicat que “davant de catàstrofes naturals tan devastadores com aquestes no ens podem quedar de mans plegades. La comunitat educativa de l’escola ha demostrat un cop més la seva solidaritat”.

Moll espera que aquest donatiu de l’escola martorellenca serveixi per ajudar a pal·liar els efectes d’una tragèdia que ha causat desenes de milers de morts i ha provocat que milions de persones quedin sense sostre.

Per conscienciar sobre les conseqüències dels terratrèmols, un equip de la Creu Roja ha fet xerrades a tots els cursos de Primària de l’escola. Moll ha destacat que amb aquesta activitat els alumnes han vist com institucions com la Creu Roja es desplacen ràpidament a les zones on s’ha produït la tragèdia i proveeixen la població d’allò més bàsic com menjar, medicaments, roba i un lloc on dormir.

Fotografies: Xocolatada solidària a l’Escola La Mercè de Martorell [Escola La Mercè]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat