Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia concurs pintura rapida Abrera 2023 (1)

El 45è Concurs de Pintura Ràpida Vila d’Abrera ja té guanyadors

Per 13 de juny de 2023 a les 12:00 0 726 Visites

Les obres dels 24 participants estaran exposades a la Casa de Cultura durant la Festa Major

Abrera ha celebrat aquest diumenge 11 de juny el 45è Concurs de Pintura Ràpida, que ha comptat amb un total de 24 participants. Es tracta d’una de les activitats culturals més arrelades del municipi que se celebra des de l’any 1978.

La temàtica del concurs podia ser qualsevol aspecte relacionat amb Abrera i els concursants podien fer servir qualsevol tècnica i procediment a l’execució de l’obra. Els participants han triat punts com l’església de Sant Pere, el castell de Voltrera o el pou de glaç d’en Margarit, entre d’altres.

El primer premi, valorat en 800 euros, ha estat per Julio Garcia, qui ha plasmat el barri de Can Vilalba. El segon, de 600 euros, l’ha guanyat Ana González, amb un detall del campanar de l’església de Sant Pere. El tercer, de 400 euros, ha estat per Joan Tauleria, qui ha pintat a l’ombra del parc que hi ha just al costat de Ràdio Abrera.

L’alcalde en funcions, Jesús Naharro, ha fet una valoració positiva de l’edició d’enguany, ja que “hi ha hagut més participació que en d’altres edicions, així que estem molt contentes i contents que un any més totes i tots els pintors d’arreu del nostre municipi hagin dedicat el seu temps per crear uns quadres de magnífica qualitat”.

Les obres del 45è Concurs de Pintura Ràpida Vila d’Abrera estaran exposades a la Casa de Cultura durant la Festa Major, del dimecres 28 de juny al diumenge 2 de juliol.

Fotografies: 45è Concurs de Pintura Ràpida Vila d’Abrera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Cultura