Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia consultori Hospital Martorell

Actualització: L’Hospital de Martorell obre 10 consultoris i incorpora 5 metges “de forma extraordinària per donar resposta a l’increment d’activitat”

Per 13 de juny de 2023 a les 12:35 0 1309 Visites

El comitè d’empresa assegura a La Bústia que “falta molt per aconseguir, però s’estan veient resultats positius”

Actualització 15 de juny:

Des de l’Hospital de Martorell han informat a La Bústia que en total són 5 els metges que s’han incorporat amb l’ampliació de la plantilla de professionals que es va anunciar a principis de setmana. Expliquen que “l’obertura d’aquests nous consultoris s’ha fet de forma extraordinària per donar resposta a l’increment d’activitat que hi ha. El projecte de la primera fase de remodelació de l’hospital començarà a finals d’any”.

Sobre l’obertura del centre de naixements, han comentat que “fins que no es disposi del nombre de llevadores necessàries no es demanarà l’autorització”. Pel que fa a urgències, “s’han fet canvis organitzatius interns, s’han incorporat professionals, i s’han treballat propostes per portar a terme en l’àmbit de salut territorial per millorar l’atenció a les persones que s’atenen”.

Fa uns mesos, el comitè d’empresa va reclamar millores i des de l’Hospital expliquen que “es va crear una comissió mixta de treball que ha començat a donar el seus fruits”.

El president del comitè, Joan Gregori, també diu que “falta molt per aconseguir, però s’estan veient resultats positius. S’han incrementat els professionals i, tot i que a vegades en hospitalització no es compleixen les ràtios per la falta de personal, s’intenta sempre que sí es compleixi. La situació està millor del que estava. Tot i que encara hi ha feina per fer, s’estan fent passes endavant. Hi ha hagut molts canvis interns, com en els càrrecs de gestió”.

 

Notícia del 13 de juny:

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha rehabilitat la planta 0 de l’antiga residència per posar en marxa 10 nous consultoris de consultes externes, amb l’ampliació de la plantilla de professionals corresponent.

Amb aquesta mesura, la FHSJDM “té com a finalitat donar una millor atenció a les persones que venen a visitar-se i poder també reduir les llistes d’espera. Per aquest motiu, s’han incorporat especialistes de traumatologia i pneumologia i s’ha ampliat el conveni de col·laboració amb l’Hospital Universitari de Bellvitge pel que fa als serveis d’urologia, nefrologia i cirurgia plàstica”, segons han explicat a través d’un comunicat.

Fotografia: Nous consultoris a l’Hospital de Martorell [FHSJDM]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: