Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia videoclip Baix Llobregat

El Consorci de Turisme presenta la nova cançó del Baix Llobregat i propostes d’oci des del confinament

Per 28 d'abril de 2020 a les 10:15 0 1341 Visites

Les famílies poden participar en un repte Challenge i guanyar premis amb el nou videoclip de la comarca

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat proposa un divertit repte per compartir en família durant el confinament i coincidint amb el llançament del nou videoclip de la cançó de la comarca.

Creada per Reggae per Xics – The Penguins, es tracta d’aprendre en família la coreografia del videoclip, gravar-la i compartir-la a les vostres xarxes socials i amb les del Consorci.

Es podrà optar als 10 premis que se sortejaran de forma aleatòria: una cistella amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, un kit de motxilla, estoig i tassa de la puput Punxetes, la mascota del Baix Llobregat, i un disc signat pel grup Reggae per Xics.

A més, amb tots els vídeos participants es muntarà un vídeo amb diferents fragments de les coreografies més originals i que hagin agradat més. Es pot participar fins al dissabte 9 de maig.

 

 

Reggae per Xics – The Penguins és un grup infantil de Sant Feliu de Llobregat que actua sovint a molts municipis de la zona. La proposta és una manera original de passar-s’ho bé, participar en un repte i comprovar la diversitat d’atractius que ofereix el Baix Llobregat, del delta fins a Montserrat.

Per participar en el Challenge del Baix Llobregat:

  1. Veure el videoclip del Baix Llobregat per inspirar-vos.
  2. Assajar en família i gravar un vídeo ballant la coreografia com a publicació a Instagram (no als stories). En el text cal mencionar a @turismebaixllobregat, posar els dos hashtags #BaixLlobregatChallenge i #ElBaixLlobregatDesDeCasa, i etiquetar a dues persones a fer aquest repte.
  3. Entrar al web challenge.elbaixllobregat.cat i emplenar el formulari de participació.
  4. El Consorci de Turisme també han fet un clip molt senzill d’exemple de coreografia. 

El Consorci de Turisme va haver d’anul·lar la campanya prevista del SuperMes que tant d’èxit havia tingut en els anys anteriors i està reorientant les companyes plantejant noves accions de promoció per reforçar la presència del Baix Llobregat. De moment lligades a les xarxes amb el hashtag #ElBaixLlobregatDesDeCasa.

la Guia de l’Oci s’ofereixen propostes per fer des de casa com manualitats, concerts en viu, curiositats, receptes de cuina, pel·lícules filmades al Baix Llobregat, moltes de les quals han estat rebudes per les empreses i entitats de la comarca.

Al web www.turismebaixllobregat.com es pot consultar tota la informació sobre els nostres atractius perquè el públic pugui planificar les seves futures escapades al Baix Llobregat. Una d’elles és la d’un vídeo sobre els atractius de la comarca.

 

 

Fotografia: Una de les imatges del nou videoclip de la comarca de Reggae per Xics – The Penguins [Consorci de Turisme del Baix Llobregat]

Print Friendly, PDF & Email