Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia Premi El Casal Olesa 5

El Casal d’Olesa, premiat en la 34a edició dels Premis Ateneus

Per 28 de desembre de 2023 a les 7:00 0 254 Visites

Pel seu projecte ‘Comissió Escola: una perspectiva en l’educació i el lleure a través de les arts’

El Casal d’Olesa ha estat premiat en la 34a edició dels Premis Ateneus pel projecte ‘Comissió Escola: una perspectiva en l’educació i el lleure a través de les arts’. Concretament, ha estat guardonat amb el primer premi del ‘Premi Jove, Memorial Ricard Julià’ en la modalitat ‘Temps lliure i valors’.

La Comissió Escola està formada per joves sòcies d’El Casal i organitza i coordina activitats educatives no formals a l’espai d’El Casal d’Olesa. Durant el darrer curs han ofert píndoles-tallers mensuals de diferents disciplines artístiques o d’educació en el lleure, per promoure la creativitat i les relacions interpersonals.

Entre les accions que fa El Casal d’Olesa hi ha l’organització de tallers de teatre, mostra de finals de curs, tallers mensuals i el curs trimestral d’escenografia. També la contractació de professionals locals especialitzats segons cada taller, així com la col·laboració amb entitats del municipi.

El lliurament de premis s’ha fet el dimarts 12 de desembre a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. En total s’han lliurat 12 guardons corresponents a 5 categories, a més del Premi Honorífic a la Corporació Catalana De Mitjans Audiovisuals (CMMA).

La 34a edició ha comptat amb una participació de 86 candidatures d’un total de 68 entitats.

Fotografies: El Casal d’Olesa, guardonat els Premis Ateneu [Casal d’Olesa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat