Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia Daniel Harris Empelt 2

El castellvinenc Daniel Harris presenta ‘L’Empelt’ a Martorell

Per 31 de maig de 2024 a les 7:00 0 241 Visites

És tracta d’una novel·la de misteri que es desenvolupa al Penedès

El castellvinenc Daniel Harris ha presentat a la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell ‘L’Empelt‘, una novel·la de misteri ambientada al Penedès. El llibre tracta sobre la troballa d’un mort quan l’Aleix, el protagonista, surt a córrer. El misteri a resoldre afecta el seu nucli familiar i proper.

Harris ha explicat que el desenvolupament de l’obra rau “en aquesta part d’investigació. Qui era aquesta persona i què li ha passat”.

‘L’Empelt’ ha estat l’obra guanyadora del 9è Premi de novel·la curta Celler de lletres 2023. Una de les característiques del certamen era que l’ambientació fos molt propera i que parlés del cava, de la vinya o del vi.

En aquest sentit, Harris ha dit que l’entorn penedesenc és una mena de “segon personatge. Hi apareixen escenes i moments com ara la creació d’un nou celler, les tradicions i les festes. Crec que això n’és un atractiu”.

Harris és un arquitecte tècnic nascut a Madrid, que es va afincar a Castellví de ben petit i que actualment resideix a Sant Sadurní d’Anoia, però que manté molta relació amb Martorell, ja que va estudiar a l’Institut Pompeu Fabra.

Fotografies: Presentació de ‘L’Empelt’ a Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: