Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia Jordi Gibert i David Oller Kit Digital aTotArreu Masquefa

Per a pimes i autònoms: la factura electrònica serà obligatòria al 2025 i els ajuts es poden demanar aquest any

Per 30 de maig de 2024 a les 19:00 0 298 Visites

Des de l’empresa aTotArreu ens expliquen que amb l’ajuda del KIT DIGITAL es pot complir amb la nova normativa de manera totalment subvencionada

La nova obligació per a pimes i autònoms d’emetre factures de forma electrònica està anunciada per a mitjans del 2025, però amb l’ajuda del KIT DIGITAL pots adaptar la teva empresa per complir aquesta nova obligació de manera 100% subvencionada.

La Llei Antifrau obliga les empreses que facturin menys de 6 milions d’euros (les que superen aquesta xifra ja hi estan obligades des del 2017) a subministrar de forma immediata la facturació a l’Agència Tributària, per la qual cosa la factura que s’emeti quedarà gravada de forma inalterable i si hi ha algun problema l’emissor haurà de fer-ne una rectificació.

Les empreses poden anticipar-se i contractar ara la facturació electrònica per familiaritzar-se i aprendre’n el funcionament per quan arribi la posada en marxa obligatòria. És una oportunitat utilitzar els ajuts del Kit digital per cobrir el cost dels programes, la implantació i la seva formació.

 

El programa KIT DIGITAL es tancarà en només 6 mesos

Els ajuts a fons perdut van des dels 2.000€ per a autònoms i empreses entre 0 i 2 treballadors, als 6.000€ per a empreses entre 3 i 9 treballadors i als 12.000€ per a empreses entre 10 i 49 treballadors.

Si esteu interessats en sol·licitar informació o voleu que us gestionem l’ajuda (sense cost) podeu adreçar-vos a https://atotarreu.com/kit-digital/ o trucar-nos al 93 117 40 80.

Fotografia: Jordi Gibert i David Oller, fundadors d’aTotArreu a la seu de Masquefa [aTotArreu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: