Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
La Bustia Esparreguera Jornada Administratius ICS 1

Esparreguera acull la 13a Jornada d’Administratius Sanitaris de l’ICS

Per 29 de novembre de 2023 a les 12:00 0 327 Visites

S’ha celebrat al Teatre La Passió i ha comptat amb la participació de més de 1.300 professionals

El Teatre La Passió d’Esparreguera ha acollit la 13a Jornada d’Administratius Sanitaris de l’Institut Català de la Salut. Sota el lema ‘ENROLA’T.ICS’, la trobada ha servit per compartir experiències i debatre sobre la importància del rol administratiu en l’àmbit de la salut.

La jornada, organitzada per la Gerència Territorial Metropolitana Sud, s’ha celebrat el dijous 23 de novembre i ha comptat amb la participació de més de 1.300 professionals administratius.

El conseller de Salut, Manel Balcells, l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, i el gerent de l’ICS, Xavier Pérez, han obert la jornada.

Durant aquesta s’ha reconegut de forma especial dues iniciatives. D’una banda, s’ha lliurat el Premi de Comunicació al projecte ‘Millora de l’acollida de les persones amb diversitat funcional auditiva’ de Maria Dolors Ruiz Santiago, de l’Hospital Germans Trias i Pujol. D’altra banda, s’ha entregat el Premi al Millor Pòster al projecte ‘Administratius Sanitaris. Ens coneix algú?’ d’Isabel Pola, Alba Holgado, Pere Peralta, Anna Bachs, Marta Grau i Victòria Muñoz, de l’EAP Vilanova del Camí.

També s’han presentat cinc experiències de tot el territori en les quals el rol del personal ha tingut un impacte positiu en la qualitat dels serveis i s’han celebrat taules rodones.

Fotografies: 13a Jornada d’Administratius Sanitaris de l’Institut Català de la Salut [Aj Esparreguera / Generalitat]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Societat