• Divendres, 29 març 2024
labustia - ch sant esteve

El CH Sant Esteve Sesrovires s’allunya de les places d’ascens

Per 28 de desembre de 2018 a les 18:00 0 799 Visites

Els sesrovirencs han encaixat dues derrotes seguides abans de tancar l’anyEl primer equip del CH Sant Esteve Sesrovires s’ha distanciat dels llocs de privilegi després de dues derrotes seguides en les dues darreres jornades de l’any. L’equip de Sant Esteve va perdre al Sanes Arena davant el líder de Primera Estatal, la UE Sarrià (21-29) en un duel on els visitants van mostrar-se molt contundents des de l’inici (3-9). Els sesrovirencs, tocats per la baixes, van veure com el partit es posava coll amunt al descans (8-15).

En la represa, el líder va mantenir l’avantatge però els sesrovirencs van treure l’orgull i van ser capaços de retallar el desavantatge a 5 gols (19-24) a 7 minuts per acabar el duel. La UE Sarrià no va deixar cap opció als sesrovirencs i van segellar un triomf a domicili. Amb aquesta derrota, el CH Sant Esteve Sesrovires és setè classificat, amb 15 punts, a 7 i 8 punts de les dues places de fase d’ascens de categoria. Els sesrovirencs tornaran a la competició visitant la pista del CH Sant Cugat, el primer duel del 2019.

Fotografia: Jordi Vilas