Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Esports - La Bústia - CF Sant Andreu de la Barca

Recapten prop de 700 joguines a Sant Andreu de la Barca

Per 30 de desembre de 2018 a les 18:00 0 866 Visites

Can Salvi va acollir dissabte el torneig de futbol7 ‘Cap nen sense joguina’ amb la participació de 12 equips

El CF Sant Andreu de la Barca ha recaptat prop de 700 joguines i 500 euros en la vuitena edició del torneig de futbol7 Cap nen sense joguina que va tenir lloc aquest dissabte a les instal·lacions municipals de Can Salvi. Les joguines i la recaptació obtinguda es lliuraran a l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que es destinaran a menors en cases d’acollida i el Banc d’Aliments.

La solidaritat i l’esport han tornat anar agafats de la mà. El torneig Cap nen sense joguina s’ha consolidat com una de les competicions més esperades de futbol base de la comarca amb la participació de 12 clubs: UE Cornellà, Santboià FC, CF Santa Eulàlia, UE Sants, AE Prat, UE Mollet, CF Vinyets Molí-Vell, Gimnàstic Manresa, CE L’Hospitalet, CF Can Rull i AE Abrera, a més de l’equip amfitrió, el CF Sant Andreu de la Barca.

Durant tota la jornada s’hi van disputar una trentena de partits i el torneig es va dividir en quatre categories: promeses, prebenjamí, benjamí i aleví. Els campions del torneig Cap nen sense joguina han estat UE Cornellà (promeses i prebenjamí 1), UE Sants (prebenjamí 2), CF Sant Andreu de la Barca (benjamí 1), AE Abrera (benjamí 2 i aleví 2), Levante Les Planes FC (aleví 1) i CE L’Hospitalet (aleví 3) i Gimnàstic Manresa (aleví 4).

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports