Dissabte, 20 abril 2024
  • Dissabte, 20 abril 2024
La Bustia club frontenis Abrera campionat catalunya 2021 (2)

El Club Frontenis Abrera aconsegueix la tercera posició al Campionat de Catalunya

Per 29 d'octubre de 2021 a les 17:00 0 525 Visites

La pròxima cita serà el Campionat per parelles

El Club Frontenis Abrera ha disputat aquest passat cap de setmana als Frontons de l’Ègora Olímpic Valls d’Hebron la Fase Final del Campionat de Catalunya Per Equips 2021, on s’ha adjudicat el tercer lloc.

Dissabte, el Club Pelotari Santa Coloma va guanyar el Club Frontenis Abrera per 2 victòries a 1. En la primera partida, Aitor Tena i Joan Grau van caure per 2-0 amb tantejos de 15-4 i 15-10. En la segona, Rafa Cumplido i Adrià Cano no van poder remuntar l’eliminatòria. En la tercera, sense opcions, van jugar Marc Esteve i José Juan Cuesta.

Diumenge, en el partit pel tercer i quart lloc, els jugadors abrerencs van guanyar al CD Terrassa Hockey per 3 victòries a 0.

La pròxima cita del club serà el Campionat per parelles, en modalitat pilota lenta. Les prèvies seran el 13 i 14 de novembre, que serviran per organitzar les categories, i la lliga s’iniciarà el 21 de novembre.

Fotografies: El Club Frontenis Abrera amb el CD Terrassa Hockey i el Club Pelotari Santa Coloma [Aj]