Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
Martorell - La Bustia - Cupra Tavascan

El Cupra Tavascan, fet a Martorell, premiat pel seu disseny

Per 4 de maig de 2020 a les 16:30 0 816 Visites

El concepte de vehicle elèctric rep la distinció en el concurs de marques d’automoció 2020 a Alemanya

El Cupra ha tornat a rebre un premi pel seu disseny. Després de les distincions obtingudes amb el model e-Racer (2018) i Formentor (2019), ara ha estat reconegut el Tavascan, en el Concurs de marques d’automoció 2020 a Alemanya.

El Tavascan mostra l’evolució del disseny de Cupra i combina la presència d’un SUV amb l’elegància d’un coupé esportiu. A l’exterior, se subratlla la il·luminació en la part inferior. A més, el model destaca pel seu disseny interior, amb una expressivitat accentuada amb detalls de color coure i en fibra de carboni.

El Concurs de marques d’automoció, que porta a terme el Consell Alemany de Disseny, distingeix les tendències de disseny més innovadores, úniques i de més alta qualitat en el panorama internacional

El director de disseny de Cupra, Alejandro Mesonero-Romanos assegura que “obtenir el màxim guardó en la categoria de prototips per tercera vegada consecutiva demostra el treball fantàstic, la dedicació i l’esforç de tot l’equip”.

El Cupra Tavascan compta amb dos motors que transmeten una potència màxima combinada de 306 CV (225 kW) amb tracció a les quatre rodes. Així, el Tavascan obté els 100 km/h en menys de 6,5 segons des que està aturat.

Fotografia: El Cupra Tavascan ha estat distingit per la seva elegància en el disseny [Seat] 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: