Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Martorell - La Bustia - Curs escolar

El curs escolar comença amb més alumnat al Baix Llobregat

Per 12 de setembre de 2019 a les 7:00 0 703 Visites

Tres instituts han fet millores mentre que dos més s’implementen nous ensenyaments

Una de les dates assenyalades a les llars de la comarca és el 12 de setembre, l’inici del curs escolar 2019-2020. S’obre amb un augment d’un 0,5% de l’alumnat al Baix Llobregat, però continua disminuint el nombre d’infants matriculats en educació infantil. La comarca registra 836 infants menys matriculats en educació infantil (0 a 5 anys).

Segons dades del Consell Comarcal del Baix Llobregat, per vuitè any consecutiu, l’alumnat matriculat en cicles formatius (10.174) supera al de Batxillerat (9.794) i un 7,3% de l’alumnat és estranger. Pel que fa als docents, augmenta un 4,3% respecte el curs 2017-2018.

Des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, s’indica que aquest curs hi ha hagut millores en diversos centres escolars de la comarca. És el cas de l’Institut Creu de Saba (Olesa), l’Institut Voltrera (Abrera) i l’Institut Montserrat Colomer (Sant Esteve). L’Institut El Palau (Sant Andreu) implementarà un nou cicle formatiu i l‘Institut El Cairat (Esparreguera), un programa de formació i inserció. També els ajuntaments han fet obres i millores en diversos centres d’infantil i primària durant l’estiu.

Ampliarem aquesta informació d’inici de curs amb les dades concretes de cada municipi. 

Fotografia: Un grup d’infants en una dels centres educatius de Martorell, el curs passat [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: