Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
Sant Andreu - La Bustia - descens

El Descens Internacional de BTT a Sant Andreu es disputarà el 7 i 8 de març

Per 22 de febrer de 2020 a les 17:00 0 587 Visites

El Motor Club Sant Andreu passa pàgina de l’accident mortal que es va viure l’any passat i que va obligar a suspendre la prova

Els dies 7 i 8 de març, Sant Andreu viurà la 27a edició del Descens Internacional de BTT. La prova l’organitza el Moto Club Sant Andreu amb el suport de la Diputació i l’Ajuntament. En l’edició de l’any passat va morir un jove corredor que va obligar a l’organització a suspendre la prova.

Una de les principals novetats per a l’edició d’enguany del Descens Internacional de Sant Andreu és que la prova compta amb el distintiu internacional UCI C1. Hi prendran part més de 300 corredors de categories cadet fins a màsters.

Les inscripcions ja són obertes. Hi participaran els principals corredors de Sant Andreu que vendran cara la seva pell als favorits d’àmbit internacional. L’organització ha confirmat l’absència del francès Steve Peat.

Des de 1994, Sant Andreu viu una de les competicions més espectaculars de la comarca. El Moto Club Sant Andreu disposa d’una escola de BMX i una pedrera de nois i joves que s’inicien i creixen amb l’esport del motor.

Fotografia: L’organització treballa perquè no falti cap detall el cap de setmana de la prova [MCSAB] 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: