Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024

Mor un jove en el Descens Internacional de BTT a Sant Andreu

Per 10 de març de 2019 a les 16:30 0 2680 Visites

L’organització ha suspès la competició i l’Ajuntament n’ha lamentat els fets

Tragèdia a Sant Andreu de la Barca. Un jove biker ha mort, aquest diumenge, mentre participava en la 26a edició del Gran Premi Rock Shock Descens Internacional de BTT. En un comunicat, l’organització ha suspès la competició mentre que l’Ajuntament de Sant Andreu ha lamentat els fets i ha traslladat les condolències a familiars i amics de la víctima, al club al que pertanyia el jove i a l’organització.

El Gran Premi Rock Shock de Sant Andreu és el més longeu del país després d’un quart de segle i és un referent estatal de BTT amb la participació de 400 corredors. El circuit és explosiu i els participants posen a prova la seva tècnica i la potència física sobre les dues rodes. Aquest any, la principal novetat és que la prova era puntuable per l’UCI, cosa que l’ha convertida en una prova inclosa en el calendari internacional.

Des de 1994 i sense cap interrupció, Sant Andreu ha acollit aquesta competició que organitza el Moto Club Sant Andreu amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. En els darrers anys, la competició ha comptat amb les principals figures del panorama internacional i un grapat de campions del món de l’especialitat com Steve Peat, Fabien Barel, Danny Hart, Cedric Gracia, Florent Payet, Anne Caroline Chausson, Emmeline Ragot o Manon Carpenter. El Moto Club Sant Andreu disposa d’una escola de BMX, una pedrera de nens i nenes que s’inicien en aquest esport.

Foto: Gran Premi Rock Shock 2018/Moto Club Sant Andreu.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: