Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia Hospital Martorell

El director gerent de l’Hospital comarcal i l’alcalde de Martorell valoren la subvenció de Salut a la Fundació Sant Joan de Déu

Per 10 de març de 2023 a les 19:30 0 713 Visites

Jordi Trelis i Xavier Fonollosa valoren positivament una inversió que permetrà reformar i ampliar el centre

El director gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), el doctor Jordi Trelis, ha explicat a La Bústia que la subvenció de 32 milions d’euros del Departament de Salut de la Generalitat a la FHSJDM “permetrà dur a terme un projecte molt necessari de remodelació i ampliació de l’Hospital que marcarà una nova etapa. Aquesta nova etapa aconseguirà adequar l’Hospital per poder donar resposta a les necessitats de les persones ateses de la població de referència, així com oferir unes millors condicions de treball als professionals de l’entitat”.

Sobre els terminis de les obres, ha comentat que en aquests moments “estem pendents de signar el conveni per tal de rebre el finançament el més aviat possible. Esperem poder començar les obres l’últim trimestre d’aquest any”.

Per la seva banda, l’alcalde de Martorell i president de la FHSDM, Xavier Fonollosa, ha destacat que “des del 2008, l’Ajuntament i la Fundació estem demanant l’autorització d’aquest finançament per a l’ampliació i millora del nostre hospital. El centre se’ns ha quedat petit i necessitem que creixi, no només en espai sinó també en qualitat”.

Fonollosa també ha recordat que com a alcalde durant aquests anys ha tingut “diferents reunions amb fins a quatre consellers -Antoni Comín, Alba Vergés, Josep Maria Argimon i l’actual Manel Balcells- i finalment han tirat endavant quelcom que estem treballant des de fa temps”.

Sobre la inversió, ha aclarit que serà “una subvenció plurianual de 3,2 milions d’euros cada any durant els propers 10 anys. Això ens permet afrontar aquesta important obra d’ampliació i millora. I, per tant, ho celebrem”.

L’Hospital de Martorell rebrà 32 milions d’euros a través d’una subvenció de Salut.

Fotografia: Trelis i Fonollosa valoren la subvenció de Salut per ampliar l’Hospital de Martorell [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat