Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia exposicio terra i anima

El nou Centre Cultural Cal Puigjaner d’Olesa inaugura diferents exposicions

Per 10 de març de 2023 a les 17:00 0 507 Visites

Les portes obertes són aquest dissabte 11 de març a les 17h

El Centre Cultural Cal Puigjaner obre portes aquest dissabte 11 de març a partir de les 17h. Es tracta d’un nou equipament municipal a l’antiga casa pairal ubicada al nucli antic que es convertirà en un espai museístic al voltant del patrimoni històric, cultural, social i de producte del Montserratí. A més, acollirà exposicions i activitats diverses.

Aquest dissabte es farà una jornada de portes obertes per mostrar a la ciutadania la remodelació que s’ha fet a la planta baixa de la casa pairal, on s’ha creat l’Espai Montserrat, l’Espai Celler i l’Espai Pati.

A partir de les 18h s’inauguraran les exposicions ‘Terra i ànima’ i ‘Menja’t el Parc Rural’ a l’Espai Montserrat. L’acte institucional es farà a l’Espai Pati amb un tastet de productes del Montserratí i l’actuació musical d’Hèctor Serrano i Víctor Gómez.

A les 18.30h s’inaugurarà la mostra ‘La renaixença de l’ànima’ d’Eva Pacheco a l’Espai Celler, que està emmarcada dins els actes del Dia Internacional de la Dona.

El procés de recuperació de la casa pairal de Cal Puigjaner va començar el passat mandat amb les obres de rehabilitació i reforç de l’estructura. L’any 2019 es van fer treballs per habilitar l’edifici a les funcions que tindrà i seguint el Pla d’usos que es va redactar el 2018.

El regidor de Cultura, Xavier Rota, ha agraït les “desenes de ciutadans i les entitats que han fet donacions per a aquest projecte tan coral i engrescador que es podrà visitar a Cal Puigjaner i que dona a conèixer la història i el producte del territori”.

El Centre Cultural Cal Puigjaner, ubicat al carrer Creu Real 18, estarà obert de dilluns a dissabte de 10 a 13h i divendres i dissabtes també de 17 a 20h.

Fotografia: Exposició ‘Terra i ànima’ a l’Espai Montserrat de Cal Puigjaner [Aj]

Print Friendly, PDF & Email