Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Institut Voltrera Abrera

El Govern aprova l’ampliació l’Institut Voltrera d’Abrera

Per 4 de novembre de 2022 a les 17:30 0 779 Visites

En total es faran actuacions en 21 centres catalans en el marc del Programa d’encàrrec d’actuacions

El Govern de la Generalitat ha aprovat un total de 21 noves construccions i actuacions en centres educatius per valor de 98 milions d’euros. Entre aquestes hi ha l’Institut Voltrera d’Abrera. L’actuació consistirà en l’ampliació a 4 línies d’ESO i 3 de batxillerat i cicles formatius. Els treballs tenen un cost de 6.761.910 euros.

La resta d’ampliacions afecten municipis com Alcarràs, Barcelona, Botarell, Cambrils, Castellet i la Gornal, Cervelló, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Mataró, Perafita, Sabadell, La Ràpita, Santa Eulàlia de Riuprimer, Santa Maria de Palautordera i Serinyà.

Les actuacions se situen en el marc del Programa d’encàrrec d’actuacions (PEA). De les 21 actuacions, 12 són noves construccions (6 dotaran d’un edifici d’obra un centre educatiu en mòduls i 6 substituiran un edifici antic amb una construcció), 7 són ampliacions i 2 una reforma integral.

Pel que fa a la distribució per tipus de centres, 12 de les obres són a escoles, 5 a instituts i 4 a instituts escola. Amb aquestes actuacions es retiraran un total de 41 mòduls prefabricats.

Fotografia: L’Institut Voltrera d’Abrera [Aj/Arxiu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Economia, Societat