Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia guanyadors concurs de beure amb porro 3a Fira Porrons Abrera

Elies Barrera, guanyador del concurs de beure amb porró

Per 5 de novembre de 2022 a les 14:15 0 779 Visites

Aquest divendres ha quedat inaugurada la 3a Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera que s’allarga fins diumenge

Abrera celebra aquest cap de setmana la Fira Gastronòmica dels Porrons al Parc de Can Morral, que torna després de la pandèmia. La tercera edició ha començat aquest divendres al Rebato, el barri d’on ve la tradició dels porrons i dels seus restaurant històrics, avui desapareguts.

El primer dia s’ha pogut veure l’exposició de la història dels Porrons d’Abrera i ha quedat inaugurada la Fira, amb els parlaments d’Ada Parellada com a padrina d’aquesta edició, organitzadors i autoritats amb l’alcalde Jesús Naharro. A continuació s’ha celebrat el concurs de beure amb porró.

El guanyador ha estat Elies Barrera Lloret, veí del Rebato d’Abrera. I segon, Raül Estragués Martínez, de Can Morral. Els 12 participants han aixecat el porró per beure a galet, amb most en les semifinals i vi de Cal Garrigosa del Rebato per a la final.

La nit ha acabat amb l’espectacle de la colla de Diables Bram de Foc i la música de la Dj Zuleika Valero (@LaHijadelDJ).

La 3a Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera se celebra fins el diumenge 6 de novembre al Parc de Can Morral.

Fotografia de portada, d’esquerra a dreta: Francisco Sánchez, regidor de Cultura; Raül Estragués, segon classificat del concurs de beure en porró; el nan, mascota de la Festa; Elies Barrera, guanyador; Jesús Naharro, alcalde d’Abrera; i Zuleika Valero, presentadora de l’acte d’inauguració de la Fira i del concurs [Lluís Gutiérrez/La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Cultura