Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia escorcoll detingut Igualada per agressio noia Masquefa

El judici per la violació d’una noia de Masquefa a Igualada ja té data

Per 28 de maig de 2024 a les 11:00 0 320 Visites

Serà del 17 al 21 de juny i la víctima declararà a porta tancada per protegir la seva intimitat i dignitat

El judici per la presumpta violació d’una noia de Masquefa a Igualada l’any 2021 tindrà lloc del 17 al 21 de juny a l’Audiència de Barcelona. La fiscalia demana una pena de 45 anys per a l’acusat de violar la menor i intentar matar-la la nit de l’1 de novembre.

La declaració de la víctima es farà a porta tancada. S’ha decidit que sigui així degut a les seqüeles de la víctima, la gravetat dels fets i l’interès mediàtic que ha despertat el cas. A més, molt probablement serà per videoconferència en una altra sala del mateix palau de justícia per evitar el contacte directe entre la víctima i l’acusat. Podrà declarar acompanyada d’una persona de la seva confiança, que no sigui testimoni al judici.

El tribunal ha acceptat totes les proves proposades pel ministeri fiscal, així com també les aportades per la Generalitat, els ajuntaments d’Igualada i Masquefa, la Fecasarm i la discoteca on va acudir la víctima aquella nit.

També s’ha demanat al partit polític de Vox que en un termini de tres dies expliqui les raons per les quals ha demanat que declarin certs testimonis i pèrits que no ha proposat cap altra de les parts acusadores.

 

La fiscalia demana 45 anys de presó per a l’acusat

La fiscalia demana 45 anys de presó al presumpte violador per assaltar amb molta brutalitat una menor l’any 2021 i intentar matar-la quan tornava a casa després d’assistir a una festa per la Castanyada.

L’escrit de fiscalia demana una pena de 30 anys de presó i inhabilitació absoluta pel delicte d’assassinat en grau de temptativa i 15 anys més pel delicte d’agressió sexual.

El presumpte agressor, de 21 anys en el moment dels fets i amb antecedents per delicte sexual, es troba en presó provisional des que va ser detingut l’abril de 2022, sis mesos després dels fets.

 

Aquí el resum del cas.

Declara la jove de Masquefa en el judici de la violació a Igualada i l’advocat llegeix un escrit del pare.

Detingut un home relacionat amb l’agressió sexual i violació de la noia de Masquefa a Igualada.

Consternació i condemna per la violació a una noia menor d’edat de Masquefa.

Fotografia: El detingut escortat pels Mossos d’Esquadra [ACN / Arxiu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Masquefa, Successos