Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
Martorell - La Bustia - Matias Carnero

El president del comitè de Seat confirma “pressions” per l’1-O

Per 18 de desembre de 2019 a les 7:00 0 756 Visites

Matías Carnero apunta a l’entorn de la Casa Reial, però nega que el rei Felip VI demanés personalment el trasllat de l’empresa

El president del comitè d’empresa de Seat, Matías Carnero, ha confirmat les “pressions” perquè la companyia retirés la seu social de Catalunya després de l’1-O. Carnero ha revelat que van ser advertits que en un acte de la Casa Reial amb motiu del 12 d’octubre del 2017 es va comentar la situació de Seat amb relació al moment social i polític.

Va ser un acte on hi van assistir alguns membres del Consell d’Administració de Seat, entre els quals l’exlíder del PP, Josep Piqué. A partir d’aquí cadascú pot fer les seves interpretacions“, ha dit. “Per mi va ser un acte de pressió. Què pinta parlar de Seat en un acte de la Casa Reial? No li veig sentit”, ha reconegut.

Davant la comissió d’investigació del 155 al Parlament, Carnero ha apuntat directament a l’entorn de la Casa Reial, però ha negat que el rei Felip VI demanés personalment el trasllat de l’empresa automobilística. “Mai he dit això. Que el Rei truqués directament a Seat”, ha subratllat Carnero.

A més, ha afegit que durant aquella tardor del 2017 diversos directius de Seat volien marxar de Catalunya després del discurs del Rei, el 3 d’octubre.

Fotografia: Matías Carnero en la seva declaració de la comissió d’investigació del 155 [Parlament]

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Política, Societat