Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
Esparreguera - La Bustia - plens municipals

Esparreguera se suma a retransmetre els plens municipals per streaming

Per 18 de desembre de 2019 a les 12:00 0 1050 Visites

Els ajuntaments de Sant Andreu, Sant Esteve i Gelida també ofereixen aquest servei als ciutadans

Els plens municipals d’Esparreguera es podran veure per a tot el món. És el quart municipi de la zona d’influència de La Bústia que s’afegeix a oferir aquest servei als ciutadans. Un servei que ja ofereixen els ajuntaments de Sant Andreu, Sant Esteve i Gelida. També Ràdio Masquefa emet el ple en directe a través de youtube.

Esparreguera estrena aquest vespre un sistema de videoactes amb la retransmissió per streaming de les sessions plenàries a través del portal actes.esparreguera.cat.

La retransmissió es farà mitjançant tres càmeres robotitzades que s’han instal·lat al saló de plens que permetran realizar primers plans de la persona que està intervenint i, alhora, enregistrar les intervencions que es facin des del públic

El projecte preveu que els ciutadans puguin accedir a la documentació de les sessions i a visualitzar-ne les anteriors que queden permanents en l’arxiu històric. L’únic espai restringit per als ciutadans serà la consulta de documentació associada als plenas, a les comissions informatives i a les juntes locals.

“És una eina que permetrà fomentar la transparència i alhora millora l’eficiència“, admet la regidora de Govern Obert, Maria Mas. El nou sistema de transmissió dels plens es posa en marxa avui coincidint amb el debat dels pressupostos municipals per al 2020.

Fotografia: Una simulació real de les imatges que es podran veure dels plens [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Mèdia, Política