Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia acte de campanya PSC Sant Andtreu

El PSC de Sant Andreu es compromet a seguir amb la millora urbanística dels barris

Per 24 de maig de 2019 a les 19:30 0 706 Visites

Els socialistes presenten grans projectes en el seu programa

El PSC de Sant Andreu es marca com a objectiu principal “continuar fent una ciutat per viure-la, amb serveis per a les persones i un urbanisme amable i sostenible”.

Destaquen les mesures pensades per a la gent gran amb la creació d’un centre de suport per aquest col·lectiu, “16.000 hores d’atenció domiciliària, 400 nous aparells de teleassistència i un servei a domicili de menjar i bugaderia”.

També “la millora urbanística dels barris, amb nous i més espais de relació. Està prevista la millora dels barris de Can Prats i de la Colònia, la reforma del carrer Esport i operacions de microurbanisme a tots els barris”.

Es contempla “la creació de 200 noves places d’aparcament al barri de la Solana, al Pla de l’Estació i a Can Salvi. Un dels aspectes més destacats és el cobriment de les vies del ferrocarril al Pla de l’Estació, la construcció d’una quarantena de pisos de lloguer assequible o la creació d’un Ateneu Jove i un Centre de les Arts”.

El PSC també té prevista “la millora i ampliació del complex poliesportiu l’11, amb la construcció d’un espai per a la pràctica de la gimnàstica, l’ampliació de la zona de fitness i de la piscina d’estiu de Can Salvi”.

Per acabar, es vol “donar continuïtat a les accions culturals, es construirà una escola de Natura i es potenciaran les accions per prevenir el fracàs escolar i es posarà en marxa un pla contra les drogodependències”.

Moment de la presentació de la candidatura

Acte final de campanya amb fideuà a la plaça de les Palmeres

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: