Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia Fem Sant Andreu

Fem Sant Andreu apostarà per un govern transparent, ètic i obert

Per 24 de maig de 2019 a les 19:15 0 727 Visites

El programa presenta 43 propostes estrelles

La candidatura municipalista Fem Sant Andreu, formada per ERC i la plataforma Vecinos por el cambio, presenta un programa de 43 punts bàsics. Des de la formació han deixat clar que apostaran per un govern transparent, ètic i obert i destaquen 10 propostes del programa: “millorar la gestió de l’Ajuntament, amb transparència i potenciar la participació“.

Les altres són “potenciar el sentiment de pertinença a Sant Andreu donant suport a les entitats; oferir per cada col·lectiu d’edat els recursos personalitzats; recolzar l’esport amb estructura i infraestructures; invertir en formació, educació i cultura”.

També reforçar l’economia i indústria “amb tecnologia i infraestructures per atraure empreses i incrementar l’ocupació; reduir el risc d’exclusió social, cobrir les necessitats dels col·lectius vulnerables i treballar per la igualtat de gènere; fer les inversions per millorar per igual tots els barris i reduir els problemes d’aparcament”.

Per acabar “dinamitzar el comerç de proximitat donant suport a les iniciatives i promocions locals; i impulsar polítiques mediambientals, millorar les zones naturals i urbanes fomentant l’ús de forma respectuosa”.

Fa uns dies van repartir el diari de Fem Sant Andreu que es pot consultar en format digital.

D’altra banda, l’acte final de campanya ha canviat d’ubicació i es fa a El Casino.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: