Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia Baix Llobregat Nord jutjats Martorell

El PSC del Baix Llobregat Nord reclama a la Generalitat la inversió definitiva als jutjats de Martorell

Per 20 d'abril de 2023 a les 16:00 0 345 Visites

La diputada Sònia Guerra i candidats i alcaldes socialistes han visitat les instal·lacions i lamenten “la deixadesa que pateixen”

Representants socialistes del Baix Llobregat Nord han reclamat a la Generalitat que “passi de les paraules als fets” i que inverteixi “d’una vegada per totes” als jutjats de Martorell.

La diputada al Congrés dels Diputats, Sònia Guerra; l’alcaldessa de Sant Andreu, Ana Alba; el candidat a l’alcaldia de Martorell, Javier González; la candidata a l’alcaldia de Castellví, Vicky Castellanos; la candidata a l’alcaldia de Collbató, Gemma Rodríguez; i regidors i regidores del nord del Baix Llobregat han visitat els jutjats de Martorell per conèixer l’estat actual de les instal·lacions.

Guerra ha dit que “portem massa anys amb promeses que no s’acaben complint. Les veïnes i els veïns de les diferents ciutats i pobles del nord de la comarca necessiten uns jutjats que garanteixin un servei de qualitat. És inadmissible que faltin professionals i que els que hi ha treballin amb unes condicions i uns espais tan precaris”.

En referència a l’anunci de la consellera de Justícia, Gemma Ubasart, que durant la Setmana Santa començarien les obres per habilitar una sala específica per a dones víctimes de violència de gènere, Alba ha dit: “No podem permetre que aquestes dones s’estiguin trobant amb els seus agressors. No és quelcom que haguem d’evitar actualment, sinó que fa anys que ho hauríem hagut d’evitar. Portem molt de temps reclamant-ho i la Generalitat ja no pot posar més excuses”.

En aquest sentit, Castellanos ha denunciat que “les víctimes de violència de gènere vegin agreujada la seva situació per la falta d’un espai digne”.

Per la seva banda, González ha comentat que “estem cansats de falses promeses perquè portem massa temps amb aquest projecte aturat i ni la ciutadania ni els professionals poden esperar més”.

Per últim, Rodríguez ha destacat que “les veïnes i els veïns de Collbató necessiten uns jutjats de qualitat”.

Les obres dels nous jutjats de Martorell tornen a tenir calendari, projecte i pressupost

Fotografia: La diputada i els candidats i alcaldes als jutjats de Martorell [PSC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: