Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia sala5 Martorell futbol sala

El Sala 5 Martorell es classifica per la Lliga d’ascens a Segona Divisió

Per 10 de març de 2021 a les 17:00 0 845 Visites

Una jornada abans de finalitzar la primera fase

El Club Sala 5 Martorell ha aconseguit la classificació matemàtica per jugar la segona fase de la Lliga al grup que lluitarà per l’ascens a Segona Divisió de futbol sala. Després de la disputa de la jornada 17, el club vermell se situa a la segona posició.

Enguany, a causa del coronavirus, la RFEF ha modificat el funcionament de la temporada i la seva resolució. El grup català de Segona Divisió B es va dividir en dos subgrups i els quatre millors de cadascun d’aquests formaran un mateix grup en una segona fase per lluitar per l’ascens. Els altres conjunts formaran part d’un grup diferent i jugaran per no baixar de categoria.

El Sala 5 va ser emparellat al subgrup 3A i, a falta d’una jornada per acabar la primera volta, és segon amb 32 punts, quatre més dels que té el cinquè classificat. A més, el segon màxim golejador dels equips catalans de la categoria és jugador vermell: Ramon ha marcat 24 dianes.

En el duel d’aquest cap de setmana, els de Víctor González van caure contra el Futbol Sala Ripollet (6-2). Dissabte tancaran la primera fase contra el FS Pallejà.

Fotografia: El Sala 5 Martorell lluitarà per l’ascens [Xavi Velasco]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell