La Bustia Futbol sala Martorell

El Sala5 Martorell supera la segona ronda de la Copa del Rei de futbol sala

Per 12 de novembre de 2020 a les 17:00 0 717 Visites

Després de guanyar al Barceloneta Futsal per 4-2 a la pròrroga

El primer equip del Sala5 Martorell, que milita a Segona Divisió B de futbol sala, ha superat la segona ronda de la Copa del Rei i ja espera rival per a la següent eliminatòria. L’equip de Víctor González es va imposar al Barceloneta Futsal per 4 gols a 2.

El rival, entrenat per l’exjugador del FS Martorell, Òscar Redondo, va obrir el marcador a l’equador de la primera meitat. L’empat va arribar a la represa gràcies a un xut potent de Josep Coca, resultat amb el qual es va arribar al final del partit.

L’eliminatòria es va decidir en una pròrroga intensa on els visitants van avançar-se fent l’1 a 2 a la primera part. A la represa, el Sala5 Martorell va jugar amb porter-jugador i va arribar la remuntada gràcies als gols de Ramon, Rusines i Malik.

El tècnic Víctor González ha explicat que va ser “una pròrroga bastant seriosa i el joc de cinc va capgirar la dinàmica. Ells no van ser agressius i nosaltres al final vam trobar els espais”.

Fotografia: El Sala5 Martorell jugarà la tercera ronda de la Copa del Rei de futbol sala [Federació Catalana de Futbol]