Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia Enric Carbonell

El socialista Enric Carbonell es presenta a la reelecció a l’alcaldia de Sant Esteve

Per 18 de gener de 2023 a les 18:00 0 461 Visites

És la cinquena vegada que encapçala la llista del PSC

Enric Carbonell, actual alcalde de Sant Esteve, és el candidat del PSC a les eleccions del mes de maig. En aquest mandat, el partit socialista té 4 regidors a l’Ajuntament.

Carbonell, de 61 anys, és la cinquena vegada que es presenta com a cap de llista. És alcalde de Sant Esteve des del 2017 i també havia ocupat el càrrec entre el 2006 i el 2015. A més, actualment és conseller comarcal del Baix Llobregat.

El candidat ha afirmat que es presenta “perquè sento la il·lusió i les ganes del primer dia per transformar Sant Esteve. La ciutadania sap que al nostre municipi tenir un alcalde socialista és sinònim d’igualtat d’oportunitats, de generació de llocs de treball, de renovació econòmica, d’habitatge social, de benestar, d’estabilitat i de progrés”.

L’actual alcalde ha recordat que ha estat un mandat “molt complex”, però que “des del govern municipal hem estat sempre al costat de les veïnes i veïns intentant que ningú es quedés enrere i que la resposta a les múltiples crisis que hem viscut fos justa”.

Carbonell ha rebut el 14 de gener, en una assemblea extraordinària, el suport unànime de la militància local per encapçalar la candidatura socialista. Roser Brosed, primera secretària de l’agrupació local, ha dit que aquesta representa “la solidesa del treball, la confiança, la capacitat d’arribar a acords i pactes, l’experiència, la capacitat de recuperar l’economia i la proximitat que ens demana la ciutadania”.

Fotografia: Enric Carbonell [PSC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: