Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia Gemma Rodriguez PSC Collbato

Gemma Rodríguez, candidata del PSC a l’alcaldia de Collbató

Per 18 de gener de 2023 a les 17:00 0 773 Visites

És la portaveu del partit socialista i cap de l’oposició al consistori

Gemma Rodríguez és la candidata del PSC Collbató a les eleccions del mes de maig. És l’actual portaveu del partit socialista a l’Ajuntament i cap de l’oposició. Ha rebut el suport unànime de la militància en una assemblea extraordinària que s’ha celebrat el dissabte 14 de gener i ha comptat amb la presència d’Antoni Poveda, el primer secretari del PSC del Baix Llobregat.

És la segona vegada que Rodríguez, de 41 anys, es presenta com a cap de llista dels socialistes de Collbató. Treballa com a comptable en una empresa i, a més de ser la portaveu del PSC al consistori collbatoní, actualment és consellera comarcal de Turisme del Baix Llobregat.

La candidata ha donat les “gràcies, companys i companyes, pel vostre suport. En aquest mandat hem exercit una oposició molt constructiva i responsable, però ara cal fer un pas més. Per això, si sóc escollida alcaldessa, em comprometo a recuperar la bona gestió municipal i a treballar per la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental de l’Ajuntament”.

També ha afegit que Collbató “necessita un revulsiu i aquest només el podem garantir des del PSC, perquè nosaltres escoltem la ciutadania abans d’impulsar les polítiques públiques”.

Per la seva banda, Poveda ha dit que Rodríguez representa “les ganes de progrés per resoldre problemes i millorar la vida de la ciutadania des de la proximitat”.

Fotografia: Gemma Rodríguez [PSC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Collbató, Política