Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia CUP acte campanya 12M Esparreguera

Eleccions 12-M: La CUP del Baix Llobregat tanca la campanya a Esparreguera

Per 10 de maig de 2024 a les 18:00 0 306 Visites

Amb les intervencions de la diputada i número 2 Laure Vega, el diputat Carles Riera i els regidors d’Esparreguera, Miguel Ángel Guiral i d’Olesa, Marc Serradó

Sota el lema “Defensem la terra“, la CUP Territorial del Baix Llobregat ha organitzat aquest dijous l’acte de campanya per les eleccions del 12-M a la plaça de la Pagesia d’Esparreguera.

Han intervingut la diputada al Parlament i candidata número 2 per Barcelona, Laure Vega; el diputat Carles Riera, el primer tinent d’alcalde d’Olesa i regidor del Bloc Olesà-CUP, Marc Serradó; i el regidor de la CUP Esparreguera, Miguel Ángel Guiral.

Vega ha afirmat que “ja n’hi ha prou de repartir culpes entre la classe obrera, la nostra classe no som les culpables d’un sistema injust que esgota tots els recursos naturals, incapaç d’oferir una vida digna”.

Des dels cupaires afirmen que la seva opció “és l’única garantia de preservació de drets socials i nacionals, remarcant la importància de desplegar polítiques valentes en matèria d’habitatge i la necessitat d’implementar la renda bàsica universal per combatre la precarietat i acabar amb la pobresa infantil a Catalunya”.

Les intervencions s’han centrat en “la necessitat que la CUP sigui forta al Parlament de Catalunya a partir del 13 de maig”. Han parlat de “les mancances que hi ha a tota la comarca en matèria de transport i en serveis de salut” i de “la necessitat de tenir un CUAP i reivindicar atenció sanitària les 24 hores”, han destacat des de la formació anticapitalista que encapçala Laia Estrada.

Fotografies: Moments de l’acte d’aquest dijous a Esparreguera [CUP]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: