Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia plantacio marihuana Collbato 8 maig 1

Desmantellen una plantació de marihuana a Collbató

Per 10 de maig de 2024 a les 12:27 0 328 Visites

En l’operatiu s’ha detingut una persona com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i d’un de defraudació de fluid elèctric

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana en una casa de Collbató. Durant l’operatiu, el 8 de maig, també s’ha detingut un home de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i d’un de defraudació de fluid elèctric.

La investigació va començar al mes d’abril, quan els investigadors van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana a l’interior d’una casa de Collbató on, un any enrere, els agents ja n’havien desmantellat una.

Després van constatar la forta olor característica de marihuana, que els llums estaven enceses i que tant de dia com de nit funcionaven els extractors del sistema de ventilació. A més, els tècnics de la companyia elèctrica van certificar el consum de llum molt elevat, incompatible amb el consum domèstic i l’existència d’una escomesa clandestina amb el consegüent risc d’incendi.

Després de setmanes d’investigació, els agents van concloure que a l’interior de la casa hi havia una plantació. Per tant, el 8 de maig es va fer una entrada i a l’interior es van localitzar unes 1.300 plantes en un estat avançat de creixement i es va desmantellar tota la instal·lació. Alhora, es va fer la detenció de l’home, que va passar a disposició judicial.

Fotografies: Plantació de marihuana a una casa de Collbató [Mossos d’Esquadra]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Collbató, Successos