Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
La Bustia Pastora Soler Festa Major Martorell

Els concerts de Pastora Soler, Figa Flawas i El Pony Pisador, plats forts de la Festa Major de Martorell

Per 13 d'agost de 2023 a les 7:00 0 694 Visites

Se celebra del 14 al 16 d’agost i Xavi Coral és l’encarregat de fer el pregó

Martorell celebra del 14 al 16 d’agost la Festa Major. L’inici és aquest dilluns a les 18h amb la plantada del seguici festiu i la cercavila. Més tard, a les 19.15h, el reconegut periodista de TV3 Xavi Coral fa el pregó.

El ball de gala és una de les tradicions que no falta. El Progrés espera congregar aquest dilluns prop de mig miler de persones. L’activitat comença a les 21h amb el sopar de gala a la sala dels Miralls i continua a les 23h a la pista exterior amb el concert i a les 00h el ball de Festa Major a càrrec de l’Orquestra Maravella.

Un dels plats forts de la festa és el concert de la cantant sevillana Pastora Soler, el dimarts a les 23h al carrer de Josep Vilar. La protagonista ha explicat a Ràdio Martorell que a part dels temes del seu últim disc ‘Libra’ cantarà altres temes del seu repertori: “El concert serà molt amè. Dins del mateix concepte inclourà molts colors diferents i no puc obviar parts molt importants de la meva carrera”.

A banda d’aquest concert, el dimecres també hi ha altres de destacats com el de El Pony Pisador (19.30h i 00h) o els Figa Flawas (00.30h), ambdós al carrer Josep Vilar.

També són una part important de la Festa Major la Colla de Diables i Drac de Martorell, presents en diferents actes durant els tres dies. Així com les colles de cultura popular, que són les encarregades de donar el tret de sortida.

 

Aquí es pot consutlar el programa de la Festa Major de Martorell

Martorell presenta el programa i el cartell de la Festa Major

Fotografia: El concert de Pastora Soler és un dels actes destacats de la Festa Major de Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell