Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia presentacio ERC Martorell (2)

ERC Martorell presenta les sis primeres persones de la candidatura

Per 6 d'abril de 2023 a les 17:00 0 695 Visites

El cap de llista, Souli Messaoudi, ha estat acompanyat de Marta Vilalta i el seu equip en un acte a la plaça de les Cultures

ERC Martorell ha presentat la seva candidatura el dijous 30 de març a la plaça de les Cultures. El cap de llista, Souli Messaoudi, ha estat acompanyat per Marta Vilalta, Secretària General Adjunta del partit. L’acte ha estat presidit per una tertúlia entre les sis primeres persones de la candidatura i les temàtiques tractades han estat associades a les diferents persones del seu equip.

En la seva intervenció, Messaoudi ha dit que “les polítiques d’habitatge es poden desenvolupar des de l’administració local per fomentar l’habitatge social i disposar d’alternatives habitacionals en casos d’emergència. Això es pot fer recuperant els pisos buits de bancs, fonts voltors i de grans tenedors. També es pot optar per la compra d’edificis en ruïna per la seva rehabilitació i així augmentar el parc local d’habitatge social. En definitiva, es poden fer polítiques d’habitatge si hi ha voluntat política per trobar solucions a aquesta problemàtica i així evitar expulsar els veïns del nostre poble”.

Paquita Morales ha remarcat la importància de la seguretat: “Volem recuperar la figura d’una policia de proximitat, i això en part passa per reforçar els nostres dispositius de seguretat, com reorientar estratègicament els objectius del cos. Poder conèixer les persones que vetllen per a la seguretat dels nostres barris podrà donar major confort als ciutadans amb les diferents problemàtiques particulars de cada zona”.

Dolors Kunst ha parlat sobre els serveis socials al municipi: “En molts casos són l’últim recurs per a moltes famílies en situacions extremes. El reforç d’aquests servis és una de les prioritats del nostre programa, però, alhora, cal complementar aquests serveis socials amb un treball transversal per crear oportunitats de futur per a aquestes persones”.

Ma Àngels Obella ha explicat la situació dels espais verds i el medi natural i ha dit que considera que “l’estat de part del nostre patrimoni històric és greu. I tothom ho pot comprovar, només cal passar per l’A-2 i veure l’estat de part de la colònia industrial de Can Bros; l’ermita de Sant Miquel a la zona de Les Torretes o bé la Torre de Santa Llúcia, oblidada enmig del polígon industrial de Can Oliveras”.

Sebastià Pendón ha centrat la seva intervenció en la situació de l’Hospital: “A primer terme, les persones perjudicades de les males condicions de treball són el propi col·lectiu de treballadors i treballadores, però alhora això reverteix en qui són pacients de l’Hospital de Martorell. Però no són els únics problemes d’una nefasta gestió d’una fundació presidida per Xavier Fonollosa. És per això que des del govern de la Generalitat s’ha rescatat l’Hospital de Martorell, per poder tenir el conjunt de la població un servei de qualitat”.

Jordi López ‘Llopis’ ha fet referència a la manca de lideratge del municipi: “Martorell sempre ha sigut un lloc estratègic pel que fa a comunicacions, i en un futur encara s’ha de reforçar més amb l’Estació Intermodal que nosaltres exigim. És per això que cal una planificació industrial amb activitats econòmiques d’alt valor afegit”.

Fotografies: Presentació de la candidatura d’ERC Martorell [ERC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Martorell, Política