Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia presentacio Fem Sant Andreu (7)

Marc Giribet, cap de llista de Fem Sant Andreu: “Representem els valors de la classe treballadora i de les entitats i una de les nostres prioritats és el jovent”

Per 6 d'abril de 2023 a les 18:00 0 487 Visites

El partit municipalista ha presentat els projectes i les persones de la candidatura en un acte al Teatre Núria Espert

Fem Sant Andreu, la coalició formada per ERC, Vecinos por el Cambio i EUiA ha presentat el seu cap de llista, els principals projectes i la candidatura en un acte el dissabte 1 d’abril al Teatre Núria Espert, que s’ha omplert totalment de gent.

La presentació ha anat a càrrec de Lis Cabello i ha comptat amb música, dansa, màgia i intervencions de diferents persones de la formació municipalista. Les actuacions han estat de Mia Fuentes i Eugeni Muriel i les de dansa de Joan Jansana Escobedo. Al final també hi ha hagut un espectacle de màgia amb Anahi Trébo.

El cap de llista, Marc Giribet, ha destacat que “governar també és fer que la gent de Sant Andreu tingui orgull, i això també és el que vol aconseguir la candidatura de Fem. Formem una candidatura 100% municipalista i les persones no venen ni es dediquen a la política, sinó que venen del teixit associatiu de la ciutat i d’implicar-se a nivell social, cultural i esportiu. Aquestes persones volen posar-se al capdavant del nostre Ajuntament per tornar a impulsar la ciutat”.

El candidat ha afegit que les persones que formen part del partit “representem els valors de la classe treballadora, de les entitats i de totes aquelles persones que consideren que els ajuntaments són la millor eina per facilitar la vida a les persones que viuen en aquest territori”.

També ha explicat que una de les seves prioritats és el jovent i, per aquest motiu, “construirem el primer Ateneu Jove, un espai multifuncional per l’oci i el lleure juvenil. Volem que els joves se sentin orgullosos de la seva ciutat i que no es vegin obligats a nivell d’habitatge, oci, cultura i formació haver de marxar de Sant Andreu”.

Giribet ha tancat l’acte envoltat de la resta de candidats i ha explicat cinc dels projectes més importants que la candidatura afrontarà en els pròxims anys. Per començar, ha dit que “presentem un equipàs, perquè Fem és un projecte d’equip”.

Entre els projectes destaquen aquests cinc: la creació d’un ateneu juvenil, mesures relacionades amb l’emergència climàtica, el soterrament de la via del ferrocarril, reimpulsar els serveis municipals en matèria de seguretat, manteniment i neteja, i solucionar la situació del “Centre Comercial Fantasma” Atrium.

La llista electoral de Fem Sant Andreu, per ordre alfabètic ja que encara no han fet públic l’ordre com aniran, és la següent:

Adrià Onsès, Andreu Mitjans, Anna Serra, Bea Pinhas, Carlos Pinzón, Clara Miquel, David Solsona, Esteve Arbués, Eunice Martín, Eva Coll, Francesc Xavier Llaves, Francisco Lluis Gutiérrez, Javier Romero, Joan Jansana, Jordi Banyeres, Jorge Rodríguez, Marc Giribet, Maria Antonia Borbón, Marta Juan, Mattia Zaramella, May Cumplido, Miquel Angel Abril, Mònica Julià, Núria Busqueta, Nuria Pelegrin, Pere Campmany, Pilar Mora, Susana Martínez, Susana Núñez, Xavi Vila i Xènia Domènech.

Aquí es pot tornar a veure l’acte de presentació de Fem Sant Andreu.

Fotografies: Acte de presentació de la candidatura Fem Sant Andreu [Fem Sant Andreu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: