Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia atraccions MR Park Martorell

Es mantenen les restriccions amb un canvi

Per 26 de març de 2021 a les 11:00 0 1678 Visites

A partir de dilluns es permeten les fires i les atraccions no permanents

El Procicat ha avançat que prorroga les restriccions vigents fins al 9 d’abril inclòs. L’únic canvi és el que ha anunciat el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, que a partir del dilluns 29 de març s’aixeca la prohibició d’obrir fires i atraccions no permanents.

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha explicat que s’allarguen les mesures per sobrepassar el període festiu de la Setmana Santa i per la coincidència d’una ordre ministerial que limita més les trobades socials.

Aquesta és la que està vigent a Catalunya, que limita les reunions i/o trobades familiars a un màxim de 6 persones en espais públics a l’aire lliure, i de 4 persones en espais públics tancats llevat de persones convivents, en espais privats s’han de limitar a convivents.

Des de Salut han constatat que s’està iniciant un “tímid creixement” en els casos de covid-19. Ha indicat que ara mateix hi ha “dues alertes” sobre la taula: l’augment de la mobilitat perquè comporti més interaccions entre bombolles i també la situació a les UCI.

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha apuntat que en aquesta tercera onada els malalts estan 2,5 dies més a l’UCI de mitjana i també són dos anys més grans, situant-se en els 65. 

En l’àrea sanitària del Baix Llobregat Nord, el risc de rebrot de mitjana és de 214 i la velocitat de reproducció de la malaltia (Rt) és d’1,28, segons dades de Salut fins el 21 de març. Un anunci i unes dades que es fan públiques quan s’ha anunciat que la vacunació amb AstraZeneca s’haurà d’aturar per falta de les noves dosis previstes.

Fotografia: L’empresa martorellenca MR Park té intenció de muntar un parell d’atraccions després de Setmana Santa a la plaça Mare Caterina [MR Park]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: