Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024

Núria Marquès i Pol Sallent triomfen en el Campionat d’Espanya de natació adaptada

Per 26 de març de 2021 a les 17:00 0 1018 Visites

La castellvinenca s’ha penjat quatre medalles i el martorellenc dues

La castellvinenca Núria Marquès i el martorellenc Pol Sallent han participat en el Campionat d’Espanya Absolut de natació adaptada per Comunitats Autònomes que s’ha disputat a Castelló. Amb 672 punts, Catalunya ha estat la guanyadora de la competició, passant per davant de València, amb 588 punts, i Andalusia, amb 328.

Núria Marquès, del CN Sant Feliu, ha aconseguit quatre medalles: s’ha penjat tres medalles d’or a 100 esquena, 200 estils i 4×100 lliures i un bronze a 400 lliures. A les seves xarxes socials s’ha mostrat “satisfeta dels dos ors individuals”, tot i que ha comentat que “el 400 lliure cal treballar-lo i preparar-lo més”.

En la publicació ha destacat que “tornar a veure els amics i amigues d’aquesta gran família del món de la natació adaptada ha estat sens dubte el més bonic del campionat, i em quedo amb ganes de tornar-vos a veure aviat”.

Per la seva banda, Pol Sallent, del CN Martorell, s’ha endut dues medalles en el mateix campionat. En les proves grupals, ha compartit equip amb Ariel Schrenck, Óscar Salguero i Toni Ponce als 4×100 metres lliures, on ha aconseguit la plata. Amb els mateixos companys als 4×100 estils s’ha penjat la medalla d’or.

Fotografia: Núria Marques i Pol Sallent mostrant les medalles aconseguides [@o_nuriamarques / Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: