Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia accident Abrera A2 sentit Barcelona 28 de juny

Es registren diferents accidents de trànsit i més focs a l’entorn natural

Per 29 de juny de 2023 a les 17:00 0 639 Visites

Els accidents han estat a Sant Andreu, Abrera, Martorell i Sant Esteve, mentre que els incendis s’han apagat a Martorell i Olesa

A Sant Andreu, aquesta matinada s’ha registrat un accident de trànsit a l’A2 al punt quilomètric 92. Un cotxe ha pujat a la mitjana, però cap persona ha resultat ferida.

Una col·lisió per encalç amb quatre vehicles implicats ha provocat un accident de trànsit aquest dimecres 28 de juny al punt quilomètric 585 de l’A2 a Abrera en direcció Barcelona. L’avís ha estat a les 9.24h i una persona ha estat ferida lleu. L’incident ha provocat afectacions al trànsit des les 9.32h fins a les 11.30h. El màxim de retencions ha estat de 3 quilòmetres.

Per aquesta incidència també hi ha hagut retencions a la C-55 en un tram de 4 quilòmetres des d’Olesa fins a l’enllaç amb l’autovia.

També a l’A2, al punt quilomètric 582,20 a Abrera en sentit Barcelona, el mateix dia a les 00.45h s’ha registrat un accident d’un sol vehicle després d’un xoc amb un objecte. La persona ha estat ferida lleu i no hi ha hagut afectacions a la carretera.

A l’AP7 a Martorell en direcció Tarragona, el dimecres a les 16.07h un camió que transportava uns 8 vehicles ha quedat aturat al voral per un petit foc que ha apagat el mateix conductor amb extintors. Bombers s’ha dirigit al lloc amb 8 dotacions per comprovar que l’incendi estigués completament apagat i per refredar el vehicle per precaució.

A Sant Esteve, el dimarts 27 de juny hi ha hagut un accident al quilòmetre 20 de la carretera B-224. Bombers ha rebut l’avís a les 15.43h i s’ha dirigit al lloc per fer l’excarceració d’una persona que estava atrapada. Posteriorment, ha estat traslladada a l’Hospital de Bellvitge. Tres persones més han estat ferides i ateses pel SEM en el mateix lloc.

A banda d’aquests accidents de trànsit, també s’han registrat focs a l’entorn natural. A Martorell, un de canyes que ha cremat 100 m2 al carrer de Sant Genís de Rocafort aquest dimarts a les 21.43h i un altre prop de Martorell Central el dimecres a les 00h. A Olesa, els Bombers han rebut l’avís per una barbacoa mal apagada el dia 28 a les 00.54h.

Fotografia: Topada entre diversos vehicles a l’A2 a Abrera en sentit Barcelona [Trànsit]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: