Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
La Bustia shopping Nou Martorell 1

La segona ‘Shopping Night 08760’ de Nou Martorell, aquest dissabte a la rambla de les Bòbiles

Per 29 de juny de 2023 a les 12:00 0 1115 Visites

La plataforma de vídeo 360 s’afegeix com a novetat a les actuacions de grups musicals en directe, la ruleta de la sort, el fotomaton, un Dj, comerç, artesania i gastronomia

L’associació de comerciants Nou Martorell organitza aquest dissabte 1 d’abril, la segona edició de la fira ‘Shopping Night 08760’ a la rambla de les Bòbiles. L’horari és de les 7 de la tarda a les 2 de la matinada.

Després de l’èxit de l’any passat, l’entitat presenta com a novetat la plataforma de vídeo 360. Els participants es podran descarregar el vídeo enregistrat a través d’un codi QR.

També torna la Ruleta de la Sort amb animació, on es poden guanyar premis que ofereixen els establiments, i el fotomaton, on els visitants es podran emportar la fotografia. Per participar a les tres activitats, serà necessari haver comprat a les carpes dels comerços de l’entitat de la fira.

Es donen cita més de 50 estands de comerç, artesania i gastronomia. Es podrà escollir des de roba, joieria i bijuteria, material i roba esportiva, música, calçats, comestibles, productes per a mascotes i serveis.

A la zona de gastronomia hi haurà una taverna amb una oferta variada de menjar i beure. Els establiments locals oferiran racions i tast de pizzes, fideuà, vins i caves, entre altres propostes.

A l’escenari, els grups de la Jam Session Nou Martorell oferiran actuacions en directe amb la participació d’una quarantena de músics, la majoria de l’Escola Municipal de Música, de 19 a 22h. Després serà el torn de la música amb Dj fins a la finalització de la fira.

Fotografia: Un dels moments de la passada edició de la ‘Shopping Night 08760’ [Nou Martorell]

Print Friendly, PDF & Email