Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia Ferran Palau nits forum

Ferran Palau estrena les Nits del Fòrum

Per 6 de juliol de 2020 a les 12:00 0 815 Visites

800 persones assisteixen al concert de l’artista esparreguerí

Ferran Palau ha donat el tret de sortida del cicle de concerts impulsat pel Primavera Sound per aquest estiu, Nits del Fòrum. L’artista esparreguerí que viu a Collbató, va actuar dijous al Parc del Fòrum, fent un repàs del seu últim disc ‘Kevin’ i de l’anterior, ‘Blanc’.

Va ser un concert diferent, amb cadires davant de l’escenari, senyals a la graderia per marcar distàncies i amb una capacitat per a 800 persones. Palau va voler agrair a l’organització la seva tasca en aquests moments difícils: “Gràcies Primavera per mantenir la música viva durant aquesta època tan estranya”.

Palau va pujar a l’escenari després d’Anna Andreu, amb qui va tocar alguns temes del primer disc en solitari de la cantant, ‘Els Mals Costums’. Tots dos comparteixen productor, Jordi Matas, també d’Esparreguera i cosí de Palau.

A més d’entonar les cançons de ‘Kevin’ i ‘Blanc’, Palau també va cantar ‘El meu lament’ del disc ‘Santa Ferida’. La sorpresa de la nit va ser la interpretació de ‘Flor Espinada’ amb la col·laboració de la cantant Núria Graham. Per culminar la nit, va cantar el seu últim single, ‘Cel clar’.

Amb el seu quart treball en solitari ‘Kevin’, l’esparreguerí va ser coronat als premis Enderrock amb la distinció de millor disc de pop-rock.

Fotografia: Ferran Palau ha actuat a la primera nit del cicle de concerts impulsat pel Primavera Sound [ACN]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Cultura, Esparreguera