Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024

Festiu, el festival d’estiu de Sant Andreu

Per 28 de juny de 2019 a les 16:00 0 769 Visites

Òpera a la fresca, la Festa de l’orgull LGTBI, la Gypsy Balcan Orquestra, Cinema a la Fresca i food trucks i l’actuació de Joan Tena amenitzen el programa

L’Ajuntament de Sant Andreu en el marc del ja tradicional “Festiu“, ha organitzat un seguit d’activitats que ofereix als veïns per gaudir plenament del mes de juliol.

Una de les novetats d’aquest any és la projecció de l’òpera “Tosca“, de Giacomo Puccini, a la plaça de Federico García Lorca, que es retransmet aquest divendres 28 de juny a les 22h amb una pantalla gegant dins del projecte “Liceu a la Fresca”.

El divendres 5 de juliol, les activitats vindran en forma de música i teatre amb la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i servirà per presentar la programació de teatre de la pròxima temporada.

Dissabte dia 6 de juliol serà el torn de la festa de l’orgull LGTBI, una iniciativa de l’Agrupació de Joves de la ciutat, que compta amb el suport de l’Ajuntament. La programació d’aquest acte preveu l’organització de tallers i actuacions, la lectura d’un pregó, a càrrec del regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, i una manifestació popular que acabarà al parc Central, que acollirà la Festa Ká.

Les food trucks portaran activitats a l’esplanada del mercat setmanal el divendres i dissabte 12 i 13 de juliol. El divendres 19 de juliol el parc de la Solana es convertirà en un gran cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “Aquaman”.

La programació del Festiu acabarà amb l’actuació de Joan Tena, el dia 27 de juliol, al tradicional pic-nic musical que s’organitza a l’entorn de l’ermita.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: