Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Martorell - La Bustia - Automocio

Fonollosa insta al president Torra a reunir-se per trobar una solució pel Centre d’Automoció

Per 25 de novembre de 2019 a les 18:00 0 871 Visites

L’alcalde fa aquesta petició després que cap empresa hagi presentat una proposta per liderar l’equipament

L’alcalde Xavier Fonollosa ha demanat una trobada de caràcter urgent amb el president de la Generalitat, Quim Torra, per buscar una solució a la posada en funcionament del Centre d’Automoció de Martorell després que cap empresa hagi presentat una proposta a la licitació per liderar l’equipament.

L’anunci es va fer fa dues dies quan va finalitzar el termini prorrogat de presentació de projectes sense licitacions. La licitació es va aprovar el 31 de juliol passat i l’havia d’adjudicar el SOC, com a titular del centre.

El projecte es troba encallat des de la construcció de l’equipament. “És un cúmul de despropòsits continua dificultat la posada en marxa del centre”, diu Fonollosa. L’alcalde lamenta que la Generalitat “no tingui en compte ni la veu del sector de l’automoció ni del propi Ajuntament”. Tilla la situació “d’imperdonable” i espera que en la trobada pugui explicar a Torra “què en pensa l’Ajuntament de manera unànime“.

L’any 2009, l’Ajuntament va cedir de forma gratuïta els terrenys on s’hi va construir l’equipament, que va tenir un cost de 13 milions d’euros. El centre té una superficie d’uns 10.000 metres quadrats.

Fotografia: L’equipament continua sense trobar-hi la continuïtat necessària [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Martorell